fxvideos aletta and barbie fucked by horny men before they leave.
you could try here spank bang.com

Over ons

Ontstaan

Vrachtwagenfoto.nl is een website die in 2010 ontstaan is uit het simpele idee om een website met foto’s van vrachtwagens te maken. De basis voor de website was snel gelegd met de al grote collectie foto’s en een simpel fotoalbum.

Al snel bleek dit fotoalbum de capaciteit niet meer aan te kunnen, en moesten we migreren naar een ander systeem. Met dit migreren heeft de website twee nieuwe URL’s gekregen; Truck-Fotos.nl en Truck-Fotos.com.

Na een hack in 2012 waren helaas alle geüploade foto’s verloren gegaan. Hierna zijn we helemaal opnieuw begonnen. Met een nieuw systeem, nieuwe URL (Vrachtwagenfoto.nl) en een nieuwe huisstijl hadden we een frisse start en konden we beginnen met uploaden van een hoop foto’s. Inmiddels hebben we meer dan 3000 foto’s geüpload.

 

Foto’s

Alle foto’s die wij uploaden hebben wij zelf gemaakt of zijn ingezonden. Foto’s inzenden kan naar het e-mailadres foto@vrachtwagenfoto.nl.

Foto’s maken wij op verschillende locaties. Allereerst langs snelwegen als A15 en A16 en de autoweg N3. Daarnaast maken we foto’s bij bedrijven in de Albasserwaard en omstreken. Als derde maken wij foto’s bij diverse truckfestivals.

 

Kentekens

Bij elke Nederlandse vrachtwagen kan op het fotoalbum een kenteken toegevoegd worden. Met de geregistreerde gegevens van de RDW worden voertuiggegevens bij de foto gezet.

Als er twee foto’s zijn waar hetzelfde kenteken aan gekoppeld is, zal er onder de foto een link naar de tweede foto staan. Op deze manier is dé leuke foto vinden geen probleem!

Naast de informatie over de vrachtwagen onder de foto, kan je ook foto’s van een bepaalde vrachtwagen zoeken met de zoekfunctie. Via deze zoekfunctie kan je zoeken op kenmerken als kenteken, merk, model, bouwjaar en vermogen. De zoekfunctie is te vinden op deze pagina.

 

Foto van de week

Elke week is er op de pagina foto van de week een drietal foto’s te vinden waar op gestemd kan worden. Elke maandag worden deze foto’s ververst en de winnaar van de week ervoor geplaatst op de homepage van het fotoalbum.

 

https://xxxcom.plus